Ett rum - 60 minuter

Hinner ni ut?

Escape game är ett rymningsspel där ni tillsammans blir instängda i ett tematiserat upplevelserum. Väl inne startar klockan och ni har 60 minuter på er att ta er ut ur rummet. Genom att leta efter ledtrådar, hitta och lösa pussel och andra kluringar jobbar ni er vidare genom rummet för att till slut hitta vägen ut.

Svarta Pärlan

Ni vaknar på det mytomspunna skeppet och har nu en timme på er att ta er i land innan ert öde ligger i dess förbannelse.

cirkus Moelo

Längst väg 45 ligger sedan länge en ödelagd cirkus, ni har  bestämt er för att ta reda på vad som egentligen hände. Men… hinner ni därifrån i tid?

Teambuilding företag

Inom kort kommer ett mobilt koncept för större och mindre grupper, kontakta oss för mer information och intresseanmälan.

Vill du överraska någon du känner?

Ge bort en upplevelse hos oss

Välkomna till Escape Brålanda!

Vår vision är att skapa tillfällen för olika grupper att på ett roligt sätt umgås. I form av escape rooms, både lokalt och mobilt erbjuder vi en 1 timmes lång utmaning där alla i gruppen kan vara med och bidra för en kollektiv framgång.

Ett spel som utmanar, stärker och binder samman familjer, vänner och kollegor.

Varmt välkomna att boka en rolig stund tillsammans. 

Hur går det till?

INFÖR BESÖKET

Ni bokar en tid på vår hemsida i det rum ni önskar spela. Ni behöver ingen förkunskap eller fysisk styrka för att klara äventyret. Viss fysisk rörelse kan krävas i vissa rum.

PÅ PLATS

Ni kommer till er bokade tid och får en kort genomgång om rummet. Ni lämnar era saker i våra säkerhetsskåp för att sedan bli instängda i upplevelserummet. Där inne startar klockan och ni har 1 timme på er att ta er ut.

SPELETS GÅNG

Nu är ni instängda, klockan har börjat ticka och på många av er har pulsen börjat stiga. Nu sätts lagets samarbetsförmåga på prov och ni ska nu hitta ledtrådar, lösa pussel och olika gåtor för att jobba er vidare i rummet.

EFTER SPELET

När ni är färdiga finns det möjlighet att fota er med tema-anpassad rekvisita, ett roligt minne att se tillbaka på.